WC pot zitten in het centrum van Leek


Op 14 april gaat de actiegroep Westerkwartier in het centrum van Leek WC pot zitten. Van 9 tot 17 uur zitten zes deelnemers op een WC pot. Wij organiseren daarnaast ook aantal leuke activiteiten en zorgen voor muziek. Het beloofd een fantastische actie te worden, komt u vooral even langs om ons aan te moedigen en te steunen.
Voor deze actie zijn we ook op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren. (Worldservants.westerkwartier@gmail.com)Actievoerders van actiegroep Westerkwartier

Actievoerders van actiegroep Westerkwartier

Toon alle actievoerders (12)

Sponsors van deze actie

Updates

15 april 2018

Wat een dag

4 april 2018

Voorbereidingen

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Westerkwartier geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet