Bingomarathon


Op 28 april 2018 organiseren we in Neibertilla te Drachten een bingomarathon. Van 11.00 uur tot en met 21.00 zullen er veel prijzen weggegeven worden. Kom je ook? Van 11.00-13.00 uur is er bingo speciaal voor 65+, van 13.00-14.00 uur zal er een lunchbingo aangeboden worden. Van 14.00-17.00 uur zal er een heuse kinderbingo zijn. Van 17.00-21.00 uur is iedereen welkom! De kosten bedragen 6 euro per uur, waarbij er per uur 2 rondes bingo gespeeld worden.Actievoerders van actiegroep Drachten VBG Bethel

Actievoerders van actiegroep Drachten VBG Bethel

Toon alle actievoerders (50)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Drachten VBG Bethel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet