Collecte kinderkerstfeest


Dit jaar mogen wij de collecte van het kinderkerstfeest in de flambou in Surhuisterveen ontvangen! Het belooft een mooi feest te worden dat net iets anders zal lopen dan voorgaande jaren. Van te voren zullen workshops worden gegeven aan de kinderen met aansluitend een viering met ouders, pakes en beppes en andere belangstellenden. Tijdens de collecte zullen we een korte presentatie geven over ons project van komend zomer.Actievoerders van actiegroep Surhuisterveen - Doezum

Actievoerders van actiegroep Surhuisterveen - Doezum

Toon alle actievoerders (4)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Surhuisterveen - Doezum geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet