Nieuwjaarsduik


Op nieuwjaarsdag zullen wij als groep het nieuwe jaar fris beginnen met een duik in het (hopelijk niet) koude water van de Leyen in Rottevalle! Na een warming-up zullen we rond 14:00 het water in gaan. Voor deze actie zijn we opzoek naar mensen die ons willen sponsoren. Er ligt een lijst in hal van de kerk, maar overmaken op onze actiepagina mag natuurlijk ook! Daarnaast bent u van harte welkom om te komen kijken.Actievoerders van actiegroep Surhuisterveen - Doezum

Actievoerders van actiegroep Surhuisterveen - Doezum

Toon alle actievoerders (4)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Surhuisterveen - Doezum geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet