Bodemvoeding


Wilt u uw tuin mooi maken en het goede doel steunen? We verkopen organische bodemvoeding (kippenmestkorrels) van Farmershouse (beschikbaar gesteld door St.Antwoord) voor onze WS-groep die meebouwt aan het Lighthouse (kind- en jongerencentrum) in Karatara Zuid-Afrika. Een hoogwaardig natuurproduct voor uw plant en een actief bodemleven. Zeer milieuvriendelijk. De korrels zijn vrijwel reukloos en onkruidvrij. Een hoog kalkgehalte en rijk aan sporenelementen. Bij 2 zakken thuisbezorging mogelijk.Actievoerders van actiegroep Leeuwarden Opstandingskerk

Actievoerders van actiegroep Leeuwarden Opstandingskerk

Toon alle actievoerders (10)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Leeuwarden Opstandingskerk geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet