Paaseitjes actie


Eind maart beginnen wij met een paaseitjes actie! Voor een klein bedrag verkopen wij in onze kerken (De Morgenster & City Life Church) verschillende zakjes met paaseieren. Ook zal er voor de geluksvogel een extra prijs zijn! Voor €2,50 heeft u een zakje paaseitjes met kans op een lekkere prijs. De actie loopt van zondag 24-03-2019 tot zondag 21-04-2019 en in die periode kunnen de paaseitjes op de zondag gekocht worden bij de twee kerken.Actievoerders van actiegroep Leeuwarden GKV Morgenster

Actievoerders van actiegroep Leeuwarden GKV Morgenster

Toon alle actievoerders (7)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Leeuwarden GKV Morgenster geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet