Actie Stockmann Wonen & Meer Dronryp


Een maand lang was er een leuke actie bij Stockmann Wonen en Meer in Dronryp! Lodewijk die zelf ook gaat bouwen en hiermee actief bijdraagt aan de verandering voor de kinderen en jeugd in Karatara Zuid-Afrika had een mooie actie bedacht. Een percentage van de opdrachten in die maand zouden ten goede komen aan het project van World Servants in Zuid Afrika! U de mooie stoffen/gordijnen en zij uw steun, Dank u wel!Actievoerders van actiegroep Leeuwarden Opstandingskerk

Actievoerders van actiegroep Leeuwarden Opstandingskerk

Toon alle actievoerders (10)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Leeuwarden Opstandingskerk geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet