Kerststollen December 2019


Bestel uw kerststollen voor uzelf, voor uw familie, uw personeel of zakenrelaties bij World Servants Leiderdorp en steun daarmee ons bouwproject in Malawi! Er is keuze uit twee heerlijke stollen, allebei 750 gram: de populaire à €6,50 en de luxe à €7,50. U kunt uw bestelde stollen ophalen op de Kerstmarkt bij de Dorpskerk, vrijdagavond 13 december of zaterdag 14 december bij onze World Servants kraam! Bestellingen >25 stuks worden gratis bezorgd binnen de regio.

Geef hieronder aan welke producten je wilt bestellen.

ProductPrijs per stukAantal
Populaire vruchtenstol á 750 gram (gevuld met rozijnen, krenten, banketspijs en gedecoreerd met decoreersneeuw)€ 6,50
Luxe amandelstol á 750 gram (gevuld met amandelspijs, rozijnen, krenten, gekonfijte vruchten en gedecoreerd met poedersuiker)€ 7,50


Actievoerders van actiegroep Leiderdorp

Actievoerders van actiegroep Leiderdorp

Toon alle actievoerders (25)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Leiderdorp geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet