FIFA-toernooi 2020


Bij dringende vragen neem contact met ons op via 06-81188174 of matthiasbras@gmail.com De entreeprijs voor dit toernooi bedraagt €10,-, hiermee koop jij je ticket om mee te doen en steun je gelijk de World Servants groep van Myanmar. Het toernooi is toegankelijk voor mensen vanaf 12 t/m 99 jaar. Neem contant geld mee voor consumpties! Dennis Last is de titelverdediger, hij werd kampioen van het toernooiActievoerders van actiegroep Leeuwarden GKV Morgenster

Actievoerders van actiegroep Leeuwarden GKV Morgenster

Toon alle actievoerders (7)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Leeuwarden GKV Morgenster geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet