Ontbijtje Tweede Pinksterdag


Op Tweede Pinksterdag gaan wij ontbijtjes rondbrengen. Een ontbijtpakket bestaat uit een croissant, een afbakbroodje, een bolletje, een gekookt ei, ham en kaas, beleg(jam/pasta/hagelslag), jus d'orange en vers gemengd fruit. Eén pakket kost €8,50 en vier pakketen kosten €29,95, en word(en) tussen 8:00-9:00 bij u thuis gebracht (in Montfoort en Linschoten). In de opmerkingen kunt u aangeven welke twee belegsoorten u wilt (dus: jam/pasta/hagelslag).

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Linschoten

Actievoerders van actiegroep Linschoten

Toon alle actievoerders (14)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Linschoten geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet