Sponsor de Myanmakkers!


Jetze Regeling en Ewoud Struiksma; oftewel de Myanmakkers! In augustus 2021 gaan wij naar Myanmar. Bouwen aan verandering! U kunt ons kennen van De Ghanagangers. In 2019 zijn wij naar Ghana geweest, om daar te bouwen aan verandering! Omdat het ons zo goed bevallen was, gaan wij weer op een bouwvakantie. Dit keer dus naar Myanmar; Een andere cultuur en compleet ander volk. Kortom een heel nieuw hoofdstuk! Helpt u mee? Sponsor ons dan!Actievoerders van actiegroep Leeuwarden De Wijngaard

Actievoerders van actiegroep Leeuwarden De Wijngaard

Toon alle actievoerders (2)

Sponsors van deze actie

Updates

12 september 2020

Vragen? klik hier!

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Leeuwarden De Wijngaard geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet