Sint Actie


Ze zijn er weer! Onze heerlijk sint pakketten. Ideaal om cadeau te doen of natuurlijk zelf van te genieten. We hebben dit jaar een Sint pakket met daarin een speculaaspop (250 gram), een luxe chocolade letter, kruidnootjes en marsepein. Daarnaast hebben we een banket letter van roomboter en een speculaas pop (500 gram) met amandelen. Ophalen is mogelijk op 3 december van 18:30-20:00u in de Adventskerk, Julianastraat 69 Alphen a/d Rijn. (grote bestellingen worden bezorgd)

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.



Actievoerders van actiegroep Alphen aan den Rijn

Actievoerders van actiegroep Alphen aan den Rijn

Toon alle actievoerders (9)

Sponsors van deze actie

Updates

5 december 2021

Zeer geslaagd!

5 december 2021

Zeer geslaagd!

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Alphen aan den Rijn geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet