Sinterklaas pakketten


Koop nu een Sinterklaas pakket met lekkere pepernoten, chocola en speculaas. We bieden pakketten van € 10, 20 of 30 euro aan. Net als bij Sinterklaas worden jullie dan verrast wat er in het pakket zit. U kunt ook een Sinterklaaspakket bestellen en dan aan een gezin geven die dat erg goed kan gebruiken. Op maandag 29 of dinsdag 30 november brengen wij deze pakketten bij langs.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Vrije Baptistengemeente de Wijngaard - Leeuwarden

Actievoerders van actiegroep Vrije Baptistengemeente de Wijngaard - Leeuwarden

Toon alle actievoerders (18)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Vrije Baptistengemeente de Wijngaard - Leeuwarden geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet