Stroopwafelactie


Ze zijn er weer! Onze heerlijke stroopwafels. Wacht niet langer en plaats je bestelling. Daarmee kun je niet alleen genieten van de stroopwafels maar draag je ook een steentje bij aan het project. Bestellen kan via deze site, via de website van de adventskerk of via een actielid. Er kan tot en met 22 mei worden besteld. De datum voor het afhalen wordt nader bekend gemaakt.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Alphen aan den Rijn

Actievoerders van actiegroep Alphen aan den Rijn

Toon alle actievoerders (9)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Alphen aan den Rijn geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet