Sinterklaas bij u op bezoek?


Wij hebben een kort lijntje met Sinterklaas en zijn Pieten en kunnen ervoor zorgen dat zij bij u op bezoek komen of een persoonlijke videoboodschap voor u maken! Lijkt het u leuk wanneer de Sint uw huisje niet voorbijrijdt wanneer u het heerlijk avondje viert? Neem dan contact met ons op. Voor een mooie donatie aan ons project zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Vrijdag 2, zaterdag 3 en maandag 5 december (niet op zondag)

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Driezum - Wâlterswâld

Actievoerders van actiegroep Driezum - Wâlterswâld

Toon alle actievoerders (35)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Driezum - Wâlterswâld geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet