Auto’s wassen - 4 november - anker


Dit keer gaan we auto’s wassen bij Anker Grondverzet ⚠️is dus een andere locatie als afgelopen zaterdag⚠️ U kunt Sander van Loon een berichtje sturen met een indicatie wanneer u denkt te kunnen komen 06-19527080. Prijs is €15,- Stel nou u denkt zaterdag ik wil mijn auto laten wassen kan u alsnog komen misschien moet u iets langer wachten maar er is koffie en wat lekkers binnen!!Actievoerders van actiegroep Nieuwerkerk aan den IJssel

Actievoerders van actiegroep Nieuwerkerk aan den IJssel

Toon alle actievoerders (7)

Sponsors van deze actie

Updates

3 november 2023

Auto's wassen

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Nieuwerkerk aan den IJssel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet