Paasactie


Verwen jezelf, collega's, familie of vrienden met een overheerlijk paaspakket. De chocola wordt gemaakt door een echte chocolatier. Het pakket bestaat uit: paasei (100gr), zakje paasfiguurtjes (125gr), zakje luxe paaseitjes (125gr) en een zakje folie-eitjes (200gr). Help jij ons mee met een verschil maken? Het steentje is nog extra groot want van de 17.50 gaat 50 cent naar de voedselbank, zo bezorgen we hen ook een heerlijk pasen.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Alphen aan den Rijn

Actievoerders van actiegroep Alphen aan den Rijn

Toon alle actievoerders (10)

Sponsors van deze actie

Updates

15 mei 2024

Afronding Paasactie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Alphen aan den Rijn geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet