Broodmaaltijd


Op vrijdag 15 februari 2019 organiseren wij een broodmaaltijd. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom in de Lantearne te Surhuisterveen waar vanaf 18.00 uur o.a. soep, verschillende broodjes en een warme versnapering voor u klaar staan. Na de maaltijd zullen we het Rad van Avontuur laten draaien waarbij u kans kunt maken op leuke prijsjes! De kosten bedragen €8,50 p.p. U kunt zich opgeven via elsevandijk@hotmail.com/0616396530. We hopen u te ontmoeten!Actievoerders van actiegroep Surhuisterveen - Doezum

Actievoerders van actiegroep Surhuisterveen - Doezum

Toon alle actievoerders (4)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Surhuisterveen - Doezum geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet