Oliebollen verkoop


Op oudjaarsdag gaan wij oliebollen verkopen! U heeft de keuze tussen naturel en krenten oliebollen in verpakkingen van 6 of 12 stuks. Deze worden vervolgens hoogstpersoonlijk bij u thuis gebracht in Sint Annaparochie en Nij Altoenae. Mocht u buiten dit gebied vallen maar toch oliebollen willen, kunt u deze natuurlijk altijd ophalen! Bestellen kan tot en met 28 december via de World Servants actiepagina, maar wees er snel bij want op=op.Actievoerders van actiegroep Sint Annaparochie | Nij Altoenae

Actievoerders van actiegroep Sint Annaparochie | Nij Altoenae

Toon alle actievoerders (5)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Sint Annaparochie | Nij Altoenae geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet