Sinterklaas voor Bolivia!


Sinterklaas... een moment voor cadeautjes, gezelligheid en wat lekkers. Deze Sinterklaas kan u bij ons kruidnoten, chocoladeletters en een roomboterletter bestellen van de echte bakker Voordijk! Bezorgen en afhalen mogelijk. Door hier te bestellen voor uw familie of werknemers steunt u een project in Bolivia waar wij een school gaan bouwen. Zo krijgen 150 kinderen onderwijs en toekomst. Wat als u door bij ons te bestellen een cadeau kan geven aan de kinderen in Bolivia!

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Drechtsteden

Actievoerders van actiegroep Drechtsteden

Toon alle actievoerders (3)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Drechtsteden geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet