Speculaaspoppen verkoopactie groep 2022


Dit jaar een bijzondere actie: "1+1 - maar dan anders". Bestel twee overheerlijke speculaaspoppen voor € 12,00. Een voor uzelf en de andere doneert u aan de Voedselbank Weststellingwerf. Andere combinaties (b.v. 2+1 & 3+1) zijn ook mogelijk. Uiteraard mag u ook alle bestelde speculaaspoppen aan de Voedselbank doneren. Zo heeft u bijdrage impact in een ontwikkelingsland en in Nederland. De actiegroep Wolvega zorgt ervoor dat de gedoneerde speculaaspoppen bij de Voedselbank worden afgeleverd.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Wolvega

Actievoerders van actiegroep Wolvega

Toon alle actievoerders (5)

Sponsors van deze actie

Updates

29 oktober 2021

Sinterklaas komt dichterbij maar speculaaspoppen bestellen kan nog.

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Wolvega geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet