Wijn Actie


Hou je van een lekker wijntje? Misschien tijdens de VrijMiBo of juist gezellig bij elkaar op de bank. Bij ons kun je heerlijke rosé, rode en witte wijn bestellen voor zulke momenten. Geniet van onze wijnen en doneer daarbij ook nog eens aan de Zambia-groep die lerarenwoningen gaan bouwen. En een voordeel: we bezorgen het aan huis!

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Voorthuizen GK

Actievoerders van actiegroep Voorthuizen GK

Toon alle actievoerders (37)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Voorthuizen GK geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet