Alle acties van Mandy

Sponsoring en giften aan groep

19 januari 2020 om 14:45

sponsoring en giften aan groep

Fondsen

19 januari 2020 om 14:45

Opbrengst van de mooie fondsen in Nederland

Handletter kaarten te koop

7 oktober 2019 om 13:45

Ook dit jaar verkoop ik weer mijn eigen gemaakte kaarten. Deze kaarten maak ik door middel van handletteren. Dit betekend dat elke kaart uniek is. Wanneer u meerdere pakjes besteld krijgt u dus (over het algemeen) geen dubbele kaarten. Dit is altijd leuk om zelf te hebben zodat je leuke kaartjes kan versturen naar vrienden en familie, maar ook leuk om als cadeau te geven.

Plant stekjes te koop!

7 oktober 2019 om 13:30

Ik verkoop kleine stekjes van verschillende planten. Wie wil er nou geen plant in huis? En het is ook nog eens hartstikke gezond, planten zuiveren de lucht, houden je geconcentreerd, zorgen voor een lagere bloeddruk, ze maken je gelukkig en het geeft ook nog eens een leuke sfeer in huis! Genoeg reden voor een nieuwe plant toch? Kunnen worden bezorgd (in regio Dronten, kampen en Zwolle kost 5 euro) of afgehaald.

Toiletpapier

5 oktober 2019 om 22:15

Heeft u ook altijd last van te weinig wc-papier als het er op aan komt? Nou nu niet meer! In week 3 verkopen we huis aan huis in IJsselmuiden en in week 15 in Genemuiden! Wilt u het Wc-papier voor goede prijs? Dan bent u bij ons aan het perfecte adres! Het enige wat u hoeft te doen, is thuis zijn. de rest doen wij! Zo makkelijk

Verkoop kerststollen aan ondernemers

30 september 2019 om 22:00

Wij hebben voor u, als ondernemer, een hele mooie aanbieding. Wij verkopen kerststollen. Hoe mooi kan het zijn dat u uw werknemers een blijk van waardering geeft en daarmee gelijk een goed doel steunt.