Alle acties van Mandy

Happen en trappen

22 augustus 2020 om 10:00

Een mooie fietsroute van ca. 33 kilometer, langs meerdere mooie locaties op Kampereiland en door Mastenbroek en 's Heerenbroek met heerlijke lekkernijen! Deze actie is een leuke fietsroute die langs meerdere locaties loopt waar een lekker hapje staat te wachten. Geniet u ook zo van de natuur, het mooie platteland en houdt u van fietsen? Geef u dan snel op! De route is ca. 33 km en deze is ook geschikt voor kinderen.

Cateringservice

19 juni 2020 om 17:00

Let op, actie is gesloten. Omdat het eigen georganiseerde restaurant niet door kan gaan door het coronavirus, gaan wij maaltijden voor u maken die u kan ophalen of laten bezorgen op 19 en 20 juni 2020 van 17.00-20.00 uur bij de Hoeksteen in IJsselmuiden Let op! Het eten is bij afhalen of bezorgen niet meer warm. U zal het eten zelf even moeten opwarmen. Wilt u bij de opmerkingen aangeven op welke datum u het

Workshop handletteren

7 maart 2020 om 20:00

In samenwerking met lettering by willemijn organiseer ik een workshop handletteren om daarmee geld in te zamelen voor ons project.

Sponsoring en giften aan groep

19 januari 2020 om 14:45

sponsoring en giften aan groep

Fondsen

19 januari 2020 om 14:45

Opbrengst van de mooie fondsen in Nederland

Handletter kaarten te koop

7 oktober 2019 om 13:45

Ook dit jaar verkoop ik weer mijn eigen gemaakte kaarten. Deze kaarten maak ik door middel van handletteren. Dit betekend dat elke kaart uniek is. Wanneer u meerdere pakjes besteld krijgt u dus (over het algemeen) geen dubbele kaarten. Dit is altijd leuk om zelf te hebben zodat je leuke kaartjes kan versturen naar vrienden en familie, maar ook leuk om als cadeau te geven.

Plant stekjes te koop!

7 oktober 2019 om 13:30

Ik verkoop kleine stekjes van verschillende planten. Wie wil er nou geen plant in huis? En het is ook nog eens hartstikke gezond, planten zuiveren de lucht, houden je geconcentreerd, zorgen voor een lagere bloeddruk, ze maken je gelukkig en het geeft ook nog eens een leuke sfeer in huis! Genoeg reden voor een nieuwe plant toch? Kunnen worden bezorgd (in regio Dronten, kampen en Zwolle kost 5 euro) of afgehaald.

Toiletpapier

5 oktober 2019 om 22:15

Heeft u ook altijd last van te weinig wc-papier als het er op aan komt? Nou nu niet meer! Wilt u het Wc-papier voor een goede prijs? Dan bent u bij ons aan het perfecte adres! Het enige wat u hoeft te doen, is thuis zijn. De rest doen wij! Zo makkelijk! Wij bezorgen gratis bij u thuis in de omgeving van IJsselmuiden en Kampen.

Verkoop kerststollen aan ondernemers

30 september 2019 om 22:00

Wij hebben voor u, als ondernemer, een hele mooie aanbieding. Wij verkopen kerststollen. Hoe mooi kan het zijn dat u uw werknemers een blijk van waardering geeft en daarmee gelijk een goed doel steunt.