Alle acties van groep Zwolle

Uitzwaaidienst plantagekerk

30 juli 2017 om 11:00

De laatste keer naar de kerk voordat we naar Ghana, een mooi moment om de jongeren ui te zwaaien!

Stenen voor Ghana

10 november 2016 om 08:00

Voor 5 euro krijg je een prachtig baksteen doosje gevuld met (h)eerlijke chocolade. Bestellen kan via deze pagina. Je kunt direct betalen waarna de bestelling door ons in behandeling genomen wordt. Hiervan krijg je een bevestiging per mail. We laten je zo snel mogelijk weten wanneer de bestelling gereed is. Tevens ontvang je per mail een betaalbewijs voor je boekhouding. Vragen? Mail naar stenenvoorghana@gmail.com

Taarten bestelservice

19 september 2016 om 14:15

Via het mailadres 'klussenvoorghana@gmail.com' kunnen mensen voor een redelijk bedrag taarten bestellen voor hun verjaardagsfeestje of andere gelegenheid. De taarten worden door de jongeren zelf gebakken en indien gewenst ook bezorgd.

4 engelse mijl

11 juni 2016 om 19:30

Hallo iedereen 11 juni ga ik de 4 engelse mijl van zwolle lopen. Dit doe ik voor mezelf maar ook voor een ander doel: World Servants. Ik heb heb hier al meer over verteld maar nu gaat het beginnen. Ik heb hier natuurlijk een enorm bedrag voor nodig, daarbij kunnen jullie mij helpen. Groetjes

Stenen voor Ghana (Jona en Sander)

25 november 2016 om 08:45

Via deze actie pagina kan de persoonlijke baksteen verkoop van Jona en Sander gestort worden.

Statiegeldflessen inzamelen

20 november 2016 om 15:30

Jona en ik hebben flyers rondgedeeld in onze straat met het verzoek om statiegeldflessen voor ons doel te doneren. Straatgenoten kunnen de flessen deponeren in een speciale container voor onze deur.

Zelfgemaakte Slingers

16 september 2016 om 16:15

Van oude atlassen, stripboeken, schoolboeken, prentenboeken of tijdschriften makken we slingers. We naaien de vlaggetjes aan een lijn en verkopen ze. Het effect is erg leuk en we hebben er al een flink aantal verkocht. We verkopen ze voor Eur 12,50 voor een lijn van 6 meter en Eur 6,00 voor een lijn van 3 meter. Zie facebook.com/slingersvoorghana voor het assortiment.