Alle acties van groep Rijnsburg

Ronde van Katwijk

27 april 2018 om 09:30

Op 27 april, koningsdag, loop ik de ronde van Katwijk. (6,4 KM) ik hoop hiermee een mooi bedrag op te halen, wat ten goede zal komen van ons project deze zomer in Myanmar. Hier zal ik mij samen met 32 andere jongeren inzetten om de bouw van een Lepra-ziekenhuis te realiseren. Helpt u ook?

Bakstenenactie PKN Rijnsburg

23 maart 2018 om 10:30

Deze zomer bouwen we met 33 jongeren uit Katwijk en Rijnsburg aan dokterswoningen in Myanmar. Om geld op te halen voor ons project is er in alle kerken een presentatie gehouden over onze ‘Bakstenenactie‘. U kunt ons project steunen door ‘symbolisch’ een baksteen, dakdeel, een raam of een deur te sponsoren. In de kerk kon u ons al steunen via machtigingskaarten, maar om het nog makkelijker te maken kan het ook via iDeal!

Collecte Rijnsburgse Boys

17 maart 2018 om 17:00

Bij de wedstrijd Rijnsburgse Boys - VV Katwijk mochten we collecteren er is €509,93 opgehaald.

Rozenactie Pieter Groen

14 februari 2018 om 11:30

Op middelbare school het Pieter Groen in Katwijk werden rozen voor 2 euro en serenades voor 5 euro verkocht. In totaal hebben we hier 520,- mee opgehaald!

Nieuwjaarsduik Michelle

1 januari 2018 om 13:00

Op 1 januari ga ik de ijskoude Noordzee in om geld op te halen voor een project van World Servants. Met deze organisatie ga ik aankomende zomer naar Myanmar. Hier ga ik met 32 jongeren dokterswoningen bouwen. Hierdoor kan de medische zorg daar verbeterd worden, hoe gaaf is dat?! Goede zorg moet voor iedereen beschikbaar zijn! Help jij mij hieraan mee??

Pepernoten patrouille

30 november 2017 om 10:45

Pepernoten patrouille is een hele brede actie die heel veel kanten op kan gaan. Zo is het algemene plan om pepernoten te verkopen aan scholen, maar daarnaast hebben de scholen nog allerlei andere opties. Zoals zwarte pieten inhuren, pepernoten kopen en zelf verkopen in de kantine, pepernoten per bundel verkopen aan kleuterklassen die op de dag voor sinterklaas een lekkernij op hun lessenaar krijgen. En daarnaast pakken we de zwarte pieten actie ook weer op.

Kerststollen verkoop

26 september 2017 om 20:30

Bestel uw kerststollen voor uw personeel of zakenrelaties bij World Servants Rijnsburg en steun daarmee ons bouwproject in Myanmar! Er is keuze uit twee stollen, die gemaakt zijn door Bakkerij Wiltink uit Doetinchem: #1 De populaire vruchtenstol (750 gram): Gevuld met rozijnen, krenten, banketspijs (120 gram) en gedecoreerd met decoreersneeuw. #2 De luxe amandelstol (750 gram): Gevuld met een rol amandelspijs (125 gram), rozijnen, krenten, gekonfijte vruchten en poedersuiker.

Ruben gaat duiken!

1 januari 2018 om 13:00

Op 1 januari slaap ik helaas niet uit, maar ga ik samen met alle andere deelnemers van World Servants Rijnsburg duiken in de zee. Dit ga ik doen om geld op te halen voor het project in Myanmar waar ik samen met de rest ga bouwen aan Dokterswoningen. Help je mij?

Nieuwjaarsduik Maartje

29 december 2017 om 14:30

Op 1 januari ga ik de ijskoude Noordzee in om geld op te halen voor een project van World Servants. Met deze organisatie ga ik aankomende zomer naar Myanmar. Hier ga ik met 32 jongeren dokterswoningen bouwen. Hierdoor kan de medische zorg daar verbeterd worden, hoe gaaf is dat?! Goede zorg moet voor iedereen beschikbaar zijn! Help jij mij hieraan mee?

Bakstenenactie Vredeskerk

17 maart 2018 om 10:00

Deze zomer bouwen we met 34 jongeren uit Katwijk en Rijnsburg aan dokterswoningen in Myanmar. Om geld op te halen is er in de Vredeskerk door Laura Zuijderduijn een presentatie gehouden over onze ‘Bakstenenactie‘. U kunt ons project steunen door ‘symbolisch’ een baksteen, dakdeel, een raam of een deur te sponsoren. In de kerk kon u ons al steunen via machtigingskaarten, maar om het nog makkelijker te maken kan het ook via iDeal!

Sanne gaat duiken

1 januari 2018 om 13:00

1 januari ga ik met de andere jongeren van World Servants Rijnsburg de zee in. Hiervoor zoek ik zoveel mogelijk lieve sponsors:) Alvast bedankt!!

Martin gaat duiken!

1 januari 2018 om 13:00

Op 1 januari ga ik de ijskoude Noordzee in om geld op te halen voor een project van World Servants. Met deze organisatie ga ik aankomende zomer naar Myanmar. Hier ga ik met 32 jongeren dokterswoningen bouwen. Hierdoor kan de medische zorg daar verbeterd worden, hoe gaaf is dat?! Goede zorg moet voor iedereen beschikbaar zijn! Help jij mij hier aan mee?

Nieuwjaarsduik

1 januari 2018 om 13:00

Op 1 januari ga ik de ijskoude Noordzee in om geld op te halen voor het project in Myanmar van World Servants. Daar ga ik aankomende zomer met 32 jongeren dokterswoningen bouwen voor bij een lepra ziekenhuis. hierdoor kan de medische zorg daar verbeterd worden. hoe gaaf is dat goede zorg moet voor iedereen beschikbaar zijn! Ik zou het ontzettend leuk vinden als je me steunt en ik niet voor niks de kou in duik!

Nieuwjaarsduik Dave

1 januari 2018 om 13:00

Op 1 januari ga ik de ijskoude Noordzee in om geld op te halen voor een project van world servants. Met deze organisatie ga ik aankomende zomer naar Myanmar. Hier ga ik met 32 jongeren dokterswoningen bouwen. Hierdoor kan de medische zorg daar verbeterd worden, hoe gaaf is dat?!! Goede zorg moet voor iedereen beschikbaar zijn! Help jij mij hieraan mee??

Arjan gaat duiken!

1 januari 2018 om 13:00

Op 1 januari ga ik met mijn brakke kop de zee in voor de nieuwjaarsduik. Wij gaan hiermee geld ophalen voor ons project in Myanmar. Wij zullen kou gaan leiden, zodat zij een betere zorg kunnen krijgen. We moeten wat meer gaan doen voor onze medemens, dus vandaar deze actie. Daarbij heb ik jullie nodig. Wil je ons helpen? Dat kan door middel van sponsoren. Elk bedrag is welkom!

Lars gaat duiken

1 januari 2018 om 01:30

Op 1 Januari duiken wij met de hele groep het koude water, tijdens de nieuwjaarsduik. Een klein stukje teambuilding, maar natuurlijk willen we ook geld ophalen voor ons project in Myanmar. Stuurt u ons het water in met een sponsoringsponsering

Alieke loopt de ronde van Katwijk.

27 april 2018 om 10:00

Hallo vrienden en familie. Ik ga 27 april op koningsdag de ronde van Katwijk doen. Het is 6km hardlopen. Nu heb ik jullie hulp nodig. Ik wil mij namelijk laten sponsoren. De opbrengst gaat naar het project WS Myanmar. Waar ik van de zomer mee naartoe ga om dokterswoningen te bouwen voor een christelijk lepraziekenhuis. Mijn goal is om in 45 minuten de wedstrijd uit te lopen. Sponsoren jullie mij?

Nieuwjaarsduik Femke

29 december 2017 om 15:00

Op 1 januari ga ik de ijskoude Noordzee in om geld op te halen voor een project van World Servants. Met deze organisatie ga ik aankomende zomer naar Myanmar. Hier ga ik met 32 jongeren dokterswoningen bouwen. Hierdoor kan de medische zorg daar verbeterd worden, hoe gaaf is dat?! Goede zorg moet voor iedereen beschikbaar zijn! Help jij mij hieraan mee?