Alle acties van groep Westerbork

Spullen verkopen op rommelmarkt in Spier

22 augustus 2017 om 09:00

We gaan mooie tweedehands spullen verkopen op de rommelmarkt in Spier

Daan gaat kaal

30 juli 2017 om 17:00

Daan zonder haar? kan jij het al voor je zien? Als je denkt dat dit er leuk uit zal zien moet je zeker doneren voor deze actie. Als we samen 500 euro bij elkaar gespaard hebben gaat Daan zijn haar scheren bij het startweekend van de kerk. Zeker doneren dus!

Borkermarkten

20 juli 2017 om 16:00

Wij gaan met de groep op de Borkermarkt staan om geld in te zamelen zodat wij dokterswoningen kunnen bouwen in Myanmar. Door spelletjes te doen kunt u leuke prijzen winnen, waaronder een taart! Als u niet wint kunt u de daaropvolgende week weer langskomen om het opnieuw te proberen. Ook zijn er Wilhelmina pepermuntjes te koop. Neem genoeg geld mee, want het is voor een goed doel!

Sybren gaat kaal

21 juli 2017 om 09:00

Wil jij Sybren Kool altijd al kaal zien? Dan is dit je kans! Als deze actie 500 euro behaalt, scheert Sybren al zijn haar tijdens het startweekend van de kerk. Dit doet hij om geld in te zamelen om dokterswoningen te bouwen in Myanmar. Help jij mee?

Pepermuntactie Online

2 augustus 2017 om 09:00

Als u ons gemist heeft op de markten, in de kerk of op onze andere locaties heb ik goed nieuws voor u. U kunt nu ook pepermuntjes bestellen via internet! Deze kunt u ophalen bij het startweekend van de kerk op 23 en 24 september. Wij hopen u te zien in het startweekend en dan wordt het genieten van de pepermuntjes!