Alle acties van groep Surhuisterveen - Doezum

Stamppotbuffet Surhuisterveen

9 maart 2018 om 17:30

Hola! Op 9 maart organiseren wij een Stamppotbuffet in de Lantearne in Surhuisterveen. Hier kunt u met het hele gezin genieten van een lopend buffet met verschillende stamppotten. Aansluitend aan de maaltijd zal er een Rad van Avontuur zijn waarbij u leuke prijzen kunt winnen! . U kunt zich opgeven via de contactgegevens op de poster. U bent allen van harte welkom en we hopen u hier te ontmoeten!

Oliebollenactie Doezum

30 december 2017 om 09:00

De afgelopen weken zijn we druk geweest met het ophalen van alle bestelbriefjes voor de oliebollen in Doezum. Op zaterdagochtend 30 december zullen we de bestelde oliebollen bezorgen. Alle Doezumers die besteld hebben of een gift hebben gegeven willen we heel hartelijk bedanken!

Kerstmarkt Doezum

8 december 2017 om 18:00

Op vrijdag 8 december is er een Kerstmarkt in Doezum. Hier staan wij met een standje waar u terecht kunt voor iets leuks, iets lekkers voor uzelf of voor de vogels. Ook zal er een ‘prijsvraag’ zijn, waar u een leuke prijs mee kunt winnen! De Kerstmarkt vindt plaats in en rond ’T Anker (Perastraat 13). Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom! We hopen u hier te ontmoeten!

Sûker- & krintenbôle actie

10 november 2017 om 17:00

Hola, Op 10 en 11 november zullen wij heerlijke suiker- en krentenbroden deur-aan-deur verkopen in Surhuisterveen. De broden kosten €3,- per stuk en twee voor €5,50. Doezumers kunnen tot 3 november hun bestelling doorgeven via elsevandijk@hotmail.com. De opbrengst gaat naar ons project in Ecuador, daar zullen we in de zomer van 2018 zij aan zijn met de lokale bevolking een cacaocentrum bouwen. Steunt u ons? Dan bouwen we samen aan verandering in Ecuador! Tot ziens!