Alle acties van groep Wommels

It Fûnemint houdt een sponsorloop voor Panama

11 november 2019 om 08:30

Basisschool It Fûnemint helpt mee aan de bouw van de school in Panama. Op maandag 11 november gaan de leerlingen lopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het World Servants project. Ze hebben in de klas een filmpje gezien waarin Hiltje, Femke, Ruben en Arye vertelden over het project en zijn daarna op pad gegaan met sponsorkaarten. Veel succes en plezier allemaal!

Slijpgoed

23 oktober 2019 om 21:45

Slijpgoed is een nieuw bedrijf in Wommels dat schaatsen, messen en (tuin)gereedschap slijpt. Het bedrijf heeft besloten de winst van de eerste 30 opdrachten te sponsoren aan actiegroep Wommels. We hopen van harte dat Slijpgoed veel opdrachten zal krijgen en dat het bedrijf snel zal groeien. Voor meer informatie, ga naar www.slijpgoed.nl

Kano-sponsortocht 5&6 oktober

5 oktober 2019 om 09:00

Op 5 en 6 oktober gaan wij met nog een aantal andere World-Servantsgroepen uit andere delen van Nederland een kano-sponsortocht houden. Tijdens die sponsortocht zal elke groep, in estafettevorm, de lengte van het Panama-kanaal (82 km!) over de Bolswardertrekvaart afleggen.

Talentenmarkt

14 september 2019 om 10:00

Na aanleiding van de omgekeerde collecte, word zaterdag in de pastorie het resultaat aangeboden om geld op te halen voor de vier jongeren uit Wommels die mee gaan naar Panama.

Talentenmarkt Wommels

14 september 2019 om 09:30

Verkoop van zelfgemaakte waren, koffie met lekkers, stekjes en nog veel meer. Locatie "It Bynt", Terp 21 Datum: Zaterdag 14 September