Alle acties van groep IJsselmuiden

Handletter kaarten te koop

7 oktober 2019 om 13:45

Ook dit jaar verkoop ik weer mijn eigen gemaakte kaarten. Deze kaarten maak ik door middel van handletteren. Dit betekend dat elke kaart uniek is. Wanneer u meerdere pakjes besteld krijgt u dus (over het algemeen) geen dubbele kaarten. Dit is altijd leuk om zelf te hebben zodat je leuke kaartjes kan versturen naar vrienden en familie, maar ook leuk om als cadeau te geven.

Plant stekjes te koop!

7 oktober 2019 om 13:30

Ik verkoop kleine stekjes van verschillende planten. Wie wil er nou geen plant in huis? En het is ook nog eens hartstikke gezond, planten zuiveren de lucht, houden je geconcentreerd, zorgen voor een lagere bloeddruk, ze maken je gelukkig en het geeft ook nog eens een leuke sfeer in huis! Genoeg reden voor een nieuwe plant toch? Kunnen worden bezorgd (in regio Dronten, kampen en Zwolle kost 5 euro) of afgehaald.

Toiletpapier

5 oktober 2019 om 22:15

Heeft u ook altijd last van te weinig wc-papier als het er op aan komt? Nou nu niet meer! In week 50 verkopen we huis aan huis in Kampen! Wilt u het Wc-papier voor goede prijs? Dan bent u bij ons aan het perfecte adres! Het enige wat u hoeft te doen, is thuis zijn. de rest doen wij! Zo makkelijk

Verkoop kerststollen aan ondernemers

30 september 2019 om 22:00

Wij hebben voor u, als ondernemer, een hele mooie aanbieding. Wij verkopen kerststollen. Hoe mooi kan het zijn dat u uw werknemers een blijk van waardering geeft en daarmee gelijk een goed doel steunt.

30 Seconds Toernooi

14 november 2019 om 19:30

De wintertijd is ingegaan en het wordt weer koud buiten! Dat betekent dat het tijd is voor een spelletje. Wij organiseren een 30 seconds toernooi en dagen je uit om met je vriendengroep / familie die je al eens hebt verslagen, als team aan te melden voor het echte werk: het Worlds Servants 30 seconds toernooi! Je speelt in een team van 2-3 personen. De winnaars spelen de FINALE ronde. Wordt jij het winnende team?

Verkoop appels

9 november 2019 om 15:00

Een gezonde actie: Wij verkopen lekkere elstar appels! Per zak van ongeveer 2 kilo.

Klaverjastoernooi

28 februari 2020 om 19:00

David en Marien gaan een klaverjastoernooi organiseren. voor informatie zie flyer.

Volleybaltoernooi IJsselmuiden

14 december 2019 om 17:30

Een leuke avond volleybal, kans op een mooie hoofdprijs en gezelligheid met je team en andere aanwezigen! Dat klinkt goed, toch? Én je steunt daarmee het project Sierra Leone, waar wij in oktober 2020 naar toe gaan om klaslokalen te bouwen en activiteiten te doen met de kinderen. Alle reden om je op te geven! Help jij ons mee?