Alle acties van groep Puttershoek

Wilhelmina Pepermuntjes 2.0

6 september 2020 om 20:45

Dit jaar voeren we opnieuw actie voor World Servants met de verkoop van heerlijke Wilhelmina Pepermuntjes. Bij deze actie (die het hele jaar duurt, yeah!) kunt u zoveel pepermuntjes kopen als uzelf wilt! Hoe lekker kan het zijn? Twee vliegen in één klap!

Een heitje voor een karweitje

16 april 2020 om 10:30

In deze tijden van corona moeten er natuurlijk nog wel klusjes worden gedaan. Wij als Jor World Servants zijn bereid uw klusjes in de tuin te doen! Denk bijvoorbeeld aan grasmaaien, een auto / ramen wassen, noem maar op. Natuurlijk met anderhalve meter afstand :) . U kan bij de opmerkingen noteren wat voor klusje wij voor u kunnen doen en dan zullen wij u een mailtje sturen. Hopelijk tot snel!

Bak-Bezorg-Actie

26 maart 2020 om 17:15

Iedereen die graag een kennis, een collega, een vriend, een vriendin, een oma of opa (vul maar aan) wil laten weten dat er aan hem/haar wordt gedacht en wil verrassen met iets lekkers, kan bij ons een taart/cake/koekjes bestellen met een persoonlijke boodschap. Wij zullen als Bak-Bezorgteam de taart met veel liefde bakken en bezorgen bij het adres dat u opgeeft.

Duckrace 2020 -> 2021

16 mei 2020 om 12:00

Ivm corona kan de Duckrace dit jaar niet doorgaan. We hopen de race volgend jaar te kunnen organiseren. Uw gekochte loten blijven geldig! 2000 badeendjes duiken het water in. Ieder eendje vertegenwoordigt 1 lot uit de loterij. Het eendje dat als eerste de finish overkomt, wint!

Benefietconcert

23 november 2019 om 16:00

Op zaterdag 23 november organiseren wij een benefietconcert! Het kinderkoor 'Een Vrolijk Geluid', tienerkoor 'Differentz' en de band 'All4One' zullen optreden. Met de vrije collecte hopen we een mooi bedrag op te halen voor onze projecten in Rwanda en Oeganda! Het begint om 16.00h en zal rond 17.30h afgelopen zijn. Na afloop is er tegen een kleine prijs iets lekkers te eten. De entree is gratis :)

Wilhelmina Pepermuntjes

20 september 2019 om 12:00

Bij deze actie (die het hele jaar duurt, yeah!) kunt u zoveel pepermuntjes kopen als uzelf wilt! En de opbrengst gaat naar onze projecten van World Servants. Hoe lekker kan het zijn? Twee vliegen in één klap!