Alle acties van groep Tzum

Dive2Change Actiegroep Tzum

16 november 2020 om 15:15

Op 19 december gaat actiegroep Tzum een verfrissende oudejaarsduik nemen in het ijskoude water tijdens het actie-event Dive2Change van World Servants. We gaan duiken voor verschil! Want met deze actie willen wij geld ophalen voor de bouw van een jeugdcentrum in Zuid-Afrika. Wij vragen daarom verschillende bedrijven of zij ons willen sponsoren voor deze duik en daarmee ons te steunen met ons project.

Pannenkoekenactie Tzum

26 oktober 2020 om 20:45

Actiegroep Tzum gaat heerlijke pannenkoeken verkopen voor World Servants. U kunt ze hier online bestellen en we brengen ze zaterdag 14 november persoonlijk bij u thuis (Tzum en nabij). U kunt kiezen uit verschillende pakketten. Met het kopen van deze pannenkoeken draagt u bij aan de bouw van een jeugdcentrum in Zuid-Afrika. (Uiterlijk t/m 4 november kan u uw bestelling plaatsen).

Tony Chocolonely

21 september 2020 om 17:00

Deze week (week 39) gaan we heerlijke Tony Chocolonely repen verkopen aan de deur in Tzum! We hebben verschillende smaken: Melk, Hazelnoot, Wit, Puur en Karamel Zeezout. 's Avonds tussen 18:00 en 20:30 kunnen we bij u langs komen. Door het kopen een Tony Chocolonely reep helpt u ons enorm! Daarbij zijn ze ook nog Fairtrade gemaakt. De prijzen voor deze heerlijke repen zijn: 1 reep voor €5,00 en 3 repen voor €12,50.

Flessenbak

31 augustus 2020 om 20:00

Lever je flessen in onze flessenbak!

Kerstkraam🎄

28 november 2020 om 15:00

Ondanks de kerst fair op de basisschool niet door kan gaan , hebben we een alternatief bedacht 😁 : een verkoopkraam op Terpzicht 12, met leuke kerstdecoratie 🎄 en lekkernijen 🍎🍐 Nog op zoek naar een Sinterklaas cadeautje 🎁 ? Kom kijken en koop voor ons goede doel: onze reis naar Zuid Afrika met World Servants! Bestellen 🛍 kan ook via Facebook en WhatsApp (06-43506978)

Zelfgemaakte Kerstkaartjes

30 oktober 2020 om 18:00

Hi! Ik verkoop zelfgemaakte kerstkaartjes. De kaartjes zijn zowel in het Nederlands als Fries. Heeft u zelf een verzoekje, dan kan dat natuurlijk ook! Ik heb de kaartjes genummerd, u kunt zelf bepalen hoeveel u wilt en welke u wilt. De kosten zijn €1,- per stuk. Onderaan de site kunt u de foto's vinden. Ik hoop dat iedereen mij wil sponsoren! Groetjes Jildau

Vogelhuisjes

6 oktober 2020 om 13:00

Deze mooie vogelhuisjes zijn helemaal zelfgemaakt. Ze zijn 2 keer geverfd of gelakt. De vogelhuisjes kosten €17,50 per stuk. Onderaan deze pagina zijn nog meer foto's te vinden! Woont u buiten Tzum? Dan bezorgen/afhalen in overleg. Groetjes Jelmer en Jildau

Kaartjesverkoop

7 juli 2020 om 11:15

Hi! Ik verkoop zelfgemaakte kaarten. Ik heb verschillende kaarten, namelijk 4 kleine kaartjes, een setje van 3 verjaardagskaarten en een setje van 2 geboortekaarten. U kunt zelf de keuze maken welke kaarten u wil en hoeveel. Voor foto's kunt u naar beneden scrollen. Ik hoop dat iedereen mij wil helpen!

Portret voor een prikkie

29 september 2020 om 15:00

Wil je een mooie foto voor social media, je CV of zomaar voor jezelf of met je geliefde of gezin, gemaakt met een professionele camera? Dan is deze actie iets voor jou! Met jouw portret draag je bij aan een prikkie op een medische post in Ghana. Voor een minimumbedrag van 15 euro krijg je 4-7 mooie foto's. Ik kom graag bij je langs in Tzum (verder weg in overleg). Neem contact met mij op

Slagerij Walburg (Tzum) helpt mee!

21 september 2020 om 17:30

Bij Slagerij Walburg in Tzum zijn nu heerlijk World Servants burgers te verkrijgen. Je kan ze kopen in de winkel van de slagerij of ze bestellen op www.slagerijwalburg.nl! Door deze burgers te kopen steunt u mij en de bouw van medische woningen in Saboba, Ghana. (Van elke burger wordt €0,25 gebruikt om mij te sponsoren).

Amaryllis bollen verkoop

14 oktober 2020 om 12:00

Ik verkoop amaryllis bollen om mijn eigen bijdrage bij elkaar te krijgen. De bollen zijn in 3 verschillende kleuren te koop. Rood, Wit en Rood-wit.

World Servants kraam

5 september 2020 om 16:45

In deze kraam verkopen we verschillende dingen, zoals verse groenten, woondecoraties, plantenstekjes en zelfgemaakte kaartjes. De opbrengt van deze kraam is voor onze eigen bijdrage.

Wenskaartjes verkoop

25 augustus 2020 om 20:30

Hi! Ik verkoop zelfgemaakte wenskaartjes voor mijn eigen bijdrage. Het zijn verschillende kaartjes, zowel in het Nederlands als in het Fries. Ik heb setjes kaarten samengesteld, en zijn elk aangegeven door een letter van het alfabet. Onderaan de pagina staan afbeeldingen van de setjes. Op deze manier kunt u het setje zelf uitzoeken, en de hoeveelheid bepalen. Heeft u een specifiek verzoek? Dat kan ook! Ik hoop dat u mij wilt sponsoren! Alvast bedankt!

Plantjes

17 september 2020 om 20:30

Hi, Mijn naam is Marije en ik verkoop plantjes voor mijn eigen bijdrage. Ik heb de plantjes zelf gestekt. Ik verkoop pannenkoekplantjes en sanseveriaplantjes.