Alle acties van groep Hellendoorn

Emballage band bij Jumbo Kruidenwijk

1 oktober 2019 om 08:00

Kom je in de maanden oktober of november bij Jumbo Kruidenwijk in Nijverdal? Gooi je flessenbonnetje dan in de World Servants bus om mijn project in Rwanda te steunen!

Pietenservice

30 november 2019 om 09:00

Ook Zwarte Piet bouwt aan verandering! De Zwarte Pieten van World Servants actiegroep Hellendoorn zouden het dit jaar weer heel leuk vinden om op 30 november of op 1,7 of 8 december bij u langs te komen! Een bezoekje van twee van onze Pieten kost €25,-. Ze blijven dan ongeveer 15 minuutjes. We nemen strooigoed mee! Alle opbrengst van deze service gaat naar ons ontwikkelingsproject in Rwanda.

Fotograferen voor Rwanda!

14 augustus 2019 om 19:00

Wil je een bijzonder moment vastleggen? Een foto met vrienden of familie? Ik fotografeer deze herinneringen met alle liefde voor je! Ook zal ik de mooiste foto's voor je bewerken! Komende zomer ga ik meewerken aan een ontwikkelingsproject in Rwanda. De opbrengst van de foto's zal naar dit project gaan! Prijs is op aanvraag & afhankelijk van de tijd & het aantal foto's. Voor contact: klik onder aan de pagina op de mail button!

Beautely Treatment Store - Kaartenverkoop

1 mei 2019 om 13:00

Wanneer je in Zwolle bent moet je zeker even langs bij Beautely Treatment Store gerund door Elysah! Je kunt hier zowel terecht voor een groot scala schoonheidsbehandelingen als voor super leuke cadeaus! En je kunt hier nu ook terecht voor Beautely en World Servants ansichtkaartjes! Ga snel langs en steun daarmee mijn ontwikkelingsproject in Afrika

Kaarten verkoop

1 maart 2019 om 08:00

Koopt u deze leuke postkaarten en steunt u onze ontwikkelingsprojecten? De kaarten zijn door ons zelf speciaal voor World Servants ontworpen!

30 Seconds Toernooi

1 september 2019 om 08:00

Binnenkort organiseren wij een 30 seconds avond in samenwerking met Grandcafé N-joy! Nadat je iedereen uit je vriendengroep of familie hebt verslagen, wordt het nu tijd voor het echte werk: het World Servants 30 Seconds toernooi! Je speelt het in teams en binnen dertig seconden moet je vijf begrippen aan je vrienden omschrijven. Elk goed geraden begrip levert een punt op. Wie als eerste alle benodigde punten heeft wint het spel. De exacte datum volgt!

Vitamini's verzamelen - doorlopende actie

14 januari 2019 om 18:45

Dit keer vragen wij je niet om te sponseren in geld, maar om te sponseren met Vitamini's van de Lidl! Mag jouw Vitamini ook mee op reis? Laat het ons weten via Facebook: World Servants Hellendoorn

Paasbroden actie

18 maart 2019 om 08:00

Paasbroden actie in samenwerking met CSG Reggesteyn Noetsele en Ambachtsbakker Nieuwenhuis uit Nijverdal. Alle opbrengst gaat naar het ontwikkelingsproject in 2020! Bestel uw paasbrood vóór 29 maart! De broden worden op 12 april geleverd :)

Amandelstaven

13 november 2019 om 11:00

Tijdens pakjesavond of met kerst genieten van een heerlijke amandelstaaf. Wij kunnen dit mogelijk maken en zo helpt u ons met het project. De amandelstaven worden gemaakt door bakkerij Nieuwenhuis. De prijs van een amandelstaaf is 5,50. Graag laten weten wanneer je de amandelstaaf zou willen.