Alle updates over actie 'Dive2Change 2017'

Download jouw sponsorbrief

Om jullie op weg te helpen in je sponsorwervingsstrijd, hebben we een mooie voorbeeldbrief online staan die je kunt gebruik bij het benaderen van familie, vrienden en kennissen! Je kunt hem downloaden via www.worldservants.nl/sponsorbriefD2C.

Dé sponsorwervingstips van Theunis Sjoerd

Stel, je duikt mee en hebt je aangemeld voor de Dive2Change. Maar hoe nu verder? Theunis Sjoerd helpt je om te zorgen dat je duik geld waard is met zijn 5 sponsorwervingstips. TIP 1: Heb je verre familieleden of vrienden? Betrek ze bij jouw duik! Deze actie geeft een mooie kans om via jouw actiepagina te sponsoren. Is gelijk een leuke manier om weer eens wat van je te laten horen? TIP 2: Met een doel kom je verder! Stel voor jezelf een haalbaar doelbedrag. Zo'n €300 moet te doen zijn. Verkondig dit bedrag bij je vrienden, familie en buren en vraag of ze je helpen dit target te halen! (Voor de fanatiekelingen: het is natuurlijk ook fenomenaal als je duik €800 waard wordt??) TIP 3: Doe een wedstrijdje met je mededuikers in jullie actiegroep. Wie is de beste sponsorwerver van jouw actiegroep? TIP 4: Vraag bedrijven of ze mee willen bouwen aan verandering en jouw duik willen sponsoren! Duik je voor je project? Leg dan uit wat je gaat doen en hoe dat zorgt voor verandering. Wedden dat het geld dan gaat rollen? TIP 5: Deel je duik zoveel mogelijk via Whatsapp en Facebook om je geldmeter de lucht in te laten stijgen en je doel te behalen. Durf te vragen!

Duckie is er al klaar voor

Nog 66 dagen en dan gaan we los! Duckie heeft er al zin in. Bekijk het filmpje via: https://www.facebook.com/worldservantsNL/videos/1479204515467537/ en vergeet je niet aan te melden!

Laat je vrienden duiken voor jouw sponsorgeld

Wist je al dat je jouw vrienden mee kunt laten duiken voor jouw sponsorgeld!? Zo kun je ook je projectloze vrienden mee laten bouwen aan verandering. Cool toch!?

Al 30 actievoerders

Er hebben zich inmiddels 30 duikers aangemeld. Cool! Heb jij je al opgegeven? Vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten op de facebookpagina: https://www.facebook.com/events/644504269062772/

Nog 100 dagen!

Het aftellen is begonnen. Over precies 100 dagen duiken we het koude water van Voorthuizen in! Geef je snel op en laat je duik sponsoren, zo duiken we samen voor verandering!