Alle updates van groep Doesburg

Een weekend vol World Servants

Afgelopen weekend hebben we een weekend vol World Servants gehad. Op vrijdag 9 maart was het laatste stamppottenbuffet, op zaterdag 10 maart hadden we een diner van de Rotary: "Rondje Doesburg" en als kers op de taart hadden we gister nog een Zambia dienst in de kerk met taart verkoop. Dat betekent dat we na dit weekend met zo'n dikke €1600,- de teller verder hebben gevuld. We willen iedereen die daar hard aan heeft mee gewerkt ontzettend voor bedanken. Nu nog een paar acties voor de boeg en we kunnen naar Zambia!

Stamppottenbuffet in de Wehmerhof zit vol op 3 februari

Aankomende zaterdag wordt het eerste stamppotten buffet gehouden in de Wehmerhof. Door het enthousiasme zit het 'restaurant' helemaal vol. Wees niet getreurd, aankomende 10 februari en 9 maart is er nog een kans om een heerlijk stamppot te komen eten! Dus deze kans gemist? Meld je snel aan voor 10 februari of 9 maart!

Stamppottenbuffet

Er komt een stamppottenbuffet. Wie wil daar nou niet aan deelnemen. Lekker een warme stamppot in deze koude maanden. De eerste datum is al bekend, namelijk 3 februari in de Wehmerhof. Mocht je die datum niet kunnen? Houd de actiepagina in de gaten voor de andere locaties die binnenkort online komen! Kun je de 3e wel? Meld je dan snel aan! Wij hebben er zin in!

Vooruitzicht op kerst met een heerlijke kerststol

Deze week brengen we de kerststollen rond die zowel bedrijven als particulieren hebben bestelt. We hopen dat ze smaken! Fijne kerst alvast!

Kerstmarkt was een groot succes!

Afgelopen weekend hebben we op de (witte) kerstmarkt in Doesburg gestaan! Dankzij de vele bezoekers die zich door de sneeuw hadden getrotseerd hebben wij €1.011,30 opgehaald! Super bedankt allemaal. We hebben ervan genoten. Nu gaan we ons mentaal voorbereiden op de Dive2Change op 30 december. Ben je nou niet op de kerstmarkt geweest, maar wil je ons wel graag sponsoren? Sponsor ons dan voor deze koude duik, via geef.ws/doesburg

Kaarsvet explosie

Afgelopen weekend hebben we zelf kaarsen gemaakt voor de kerstmarkt die aankomende zaterdag ( 9 december) plaatsvindt in Doesburg. We hadden veel kaarsen ingezameld en deze allemaal laten smelten om nieuwe kaarsen van te maken. Ze hebben allemaal hun eigen vorm en we hebben ze in allerlei vormen en maten. Benieuwd? Kom dan 9 december even langs onze kraam op de kerstmarkt in Doesburg!