Alle updates van groep Giessenburg

Van start met het nieuwe actie seizoen!

Inmiddels ligt de zomervakantie weer achter ons en gaan we vol enthousiasme ons volgende actie jaar in. De teller staat inmiddels op ongeveer 42.000 euro. Dat betekent dat we bijna op de helft zitten van het benodigde bedrag! Inmiddels is ook duidelijk waar we precies heen gaan in Zambia op 20 juli 2019 en wat we daar precies zullen gaan doen. Graag vertellen we u hierover meer tijdens de Kom en zing mee dienst op 7 oktober as in de Gereformeerde kerk van Giessenburg om 09:30 uur. Van harte welkom! Samen met de stuurgroep hebben we voor het komende najaar ook alweer diverse acties bedacht en gepland. Zo zullen we eind oktober een wc papier actie houden, in november een stamppottenbuffet en in december een sinterklaasactie, kerstmarkt en zullen we dan het koude water in plonzen voor een nieuwjaarsduik! Over deze acties volgt tzt meer informatie.

Autowas actie 28 april 2018

Op 28 april 2018 hebben we auto's gewassen en daarbij mochten we gebruik maken van de faciliteiten bij tankstation Autofood in Giessenburg. We begonnen om 09:00 uur en al snel begonnen de eerste rijen voor de wasboxen zich te vormen (die vervolgens aanhielden tot 16:00 uur). Onder het genot van een kopje koffie/thee en een heerlijk plakje cake wachtte iedereen geduldig op zijn/haar beurt. Na een vakkundige autowasbeurt kon een ieder weer met een schone auto op pad. Ook hebben we nog bezoek gehad van Michael Tembo uit Zambia (landcoordinator). Het was een gezellige dag, met een hele mooie opbrengst. Autofood Giessenburg: Enorm bedankt!!

Start avond - 9 februari 2018

Op vrijdagavond 9 februari zijn we officieel van start gegaan! Onder leiding van Theunis Sjoerd en Cees van World Servants hebben we met elkaar gebrainstormd over potentiële acties en doelgroepen hiervoor. De uitkomsten hiervan zullen door de stuurgroep verder uitgewerkt worden en resulteren in een actie plan voor het aankomende 1,5 jaar. Daarnaast hebben we met elkaar een groepsfoto gemaakt. Het was een geslaagde avond. We kijken er naar uit met elkaar aan de slag te gaan!