Alle updates van groep Damwoude

Bedankt!

Zaterdag 11 mei hebben wij voor de laatste keer onze flessenactie gehouden. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die hier aan heeft bijgedragen. Ons actieseizoen zit er bijna op en wij kunnen met trots melden dat wij de deelnemersbijdrage van €32.610,- bij elkaar hebben!! Graag willen wij iedereen bedanken die ons ook dit actieseizoen weer heeft geholpen op wat voor manier dan ook. Al het extra geld wat wij hebben opgehaald zal gebruikt worden voor de challenge. Deze challenge wordt gebruikt om de bouwprojecten financieel af te ronden. Meer informatie hierover kunt u lezen op www.worldservants.nl/financien Vanaf nu zullen wij ons gaan voorbereiden op onze projecten. Nogmaals bedankt voor jullie steun! Groetjes, Amanda, Bart Jan, Cheyenne, Daniëlle, Gellie, Henry, Ilse, Jantine, Margriet, Naomi, Silke Hanna en Rianna.

Update acties

Sinds onze laatste update hebben we niet stil gezeten en al verschillende acties gevoerd. Eind oktober hebben wij chocoladerepen van de Spar Damwoude huis aan huis verkocht. Dit was een groot succes en heeft ruim €1900,- opgeleverd. Voor onze doorlopende actie “heitje voor een karweitje” hebben wij bij Koopmans verf in Marrum stickers verwijderd. Heb jij ook nog een karweitje voor ons? Laat het ons weten we komen graag helpen! Vrijdag 30 november was de maandelijkse bingo in de Kruisweg Damwoude en deze keer ging de opbrengst van de bingo naar World Servants Damwoude. Wij vonden het een gezellige avond en waren erg blij met de grote opkomst. Wij willen dan ook iedereen bedanken die bij deze avond aanwezig waren. Zaterdagmiddag 15 december organiseren wij een gezellige bingomiddag met een hapje en een drankje in Nij Tjaerda. Wij hopen dat dit net zo’n groot succes wordt als de bingo in de Kruisweg. De decembermaand van onze World Servants groep staat in het teken van kerst. In deze maand zullen we op drie verschillende kerstmarkten te vinden zijn. In middels hebben wij de eerste twee markten bezocht deze waren in Eastermar en in Buitenpost. Hier hebben wij suikerbroden van Albert Heijn Damwoude en pepermunt van Fortuin Dokkum verkocht. Daarnaast hebben wij zelfgemaakte houten kerstdecoratie verkocht. Zaterdag 15 december zijn we met deze spullen te vinden in Ferwert bij de WinterWille markt. Naast de kerstmarkten bezorgen wij ook kerstpost. Voor maar 50 cent per kaart bezorgen wij in heel Dantumadeel en Dokkum. Inleveren van de kaarten kan tot en met vrijdag 21 december. In het nieuwe jaar gaan wij vrolijk verder met actie voeren. In de eerste week van januari komen wij lege flessen ophalen. Daarnaast kun je zelf ook je emballagebonnen inleveren bij Albert Heijn Damwoude en de Plus in Veenwouden.

We zijn van start

Dit seizoen gaan we met 12 enthousiaste jongeren naar 3 verschillende projecten. In Bolivia, Malawi en Zambia gaan we bouwen aan verandering. Inmiddels zijn we al druk met alle voorbereidingen voor actieseizoen 2018/2019. Zo hebben we een teambuildingsmiddag gehad om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast zij we al druk aan het brainstormen geweest over welke acties we dit seizoen allemaal kunnen gaan doen, om geld op te halen voor de projecten. De eerste actie hebben we inmiddels gehad, namelijk de collecte tijdens de admiraliteitsdienst. Dit heeft een geweldig bedrag van €1.287,- opgebracht. Eind oktober zullen we de eerste actie in Damwoude organiseren. Binnenkort horen jullie hier meer over.