Alle updates van groep Sprang

Winterfair Eikendonk

https://youtu.be/Ho86W_YqGdw

Verhuisactie

Een groot deel van de actiegroep heeft 2 avonden meegeholpen bij de verhuizing van Hofgroep Vermetten in Waalwijk. We hebben hiermee €1000,- verdiend voor de reis naar Zambia.

Beachvolleyballen voor Zambia

Wij blikken terug op een geslaagd volleybaltoernooi! Alle teams hebben hard gestreden voor de overwinning, terwijl er ook nog een zeer gezellige sfeer aanwezig was! Wij willen alle deelnemers en toeschouwers hartelijk bedankten voor hun komst, want door deze gezellige avond hebben we 625 euro op weten te halen! Zo zijn we dus weer een stapje dichterbij ons einddoel. Heel erg bedankt!

Auto's wassen

Aan het einde van een mooie zonnige dag kunnen wij als actiegroep terugkijken op een zeer geslaagde actie. We hebben met elkaar €1620,- bij elkaar gewassen. Dit was nooit gelukt zonder u/jou. Hieronder staat wat we precies allemaal hebben gewassen. - 73 auto’s aan de buitenkant - 36 auto’s aan de buiten- en binnenkant - 3 bussen - 1 Engelse auto - 2 motoren - 1 fiets Daarnaast hebben we met de catering en een creatieve verkoopstand ook nog eens €535,- opgehaald. Hartelijk bedankt voor uw komst.

Wandeltocht

We blikken terug op een geslaagde wandeltocht! Een aantal actievoerders hebben met 65 vrouwen een gezellige wandeltocht gemaakt. Met deze wandeltocht is er 650 euro opgehaald voor onze reis! We zijn heel erg blij met deze prachtige opbrengst! We willen daarom ook alle vrouwen bedanken die hebben meegewandeld. Ook willen we de zendingscommissie hartelijk bedanken voor het organiseren van deze wandeling. Iedereen bedankt voor een geslaagde avond!