Alle updates van groep Puttershoek

BAK-en-BEZORG ACTIE

De weken dat de actie nu loopt, hebben we als groep al veel taarten en koekjes mogen bakken! We hebben al ruim 500 euro opgehaald met deze actie! We zijn heel blij en dankbaar voor iedereen die een taart(en) heeft besteld. We zijn ondertussen bijna bij de eindstreep en we hebben nog iets meer dan 500 euro nodig. Daarom willen we u vragen, als u nog geen taarten heeft besteld, nog een keer na te denken of u nog iemand een hart onder de wilt riem te steken. U mag de taart natuurlijk ook voor uzelf bestellen! We vinden het geweldig om te zien hoe ontroerd en verrast mensen reageren op de lekkere verrassing die we op gepaste afstand langs komen brengen. Als u 2 dezelfde minitaartjes (halve inhoud van een normale taart) wilt bestellen, dan mag u daarvoor een mail naar ons sturen. E-mail: jorworldservants@gmail.com

DUCKRACE 2020 GECANCELD

Helaas moeten wij als actiegroep Puttershoek mee delen dat de Duckrace dit jaar niet door kan gaan in verband met de Corona-situatie. We hopen de race volgend jaar rond dezelfde tijd te kunnen plannen, zodat de loten die al verkocht zijn, kunnen blijven gelden. Wij vinden het heel jammer dat deze actie niet door kan gaan, maar op dit moment gaat de gezondheid boven alles en worden we zelfs verboden samenkomsten te organiseren voor 1 juni. We houden u op de hoogte!

Benefietconcert 2019

Zaterdag 23 november was het dan eindelijk zover: het JOR World Servants benefietconcert! Na een lange tijd van brainstormen, vergaderen, oefenen, posters plakken en boodschappen doen (die de winkelwagen uit kwamen puilen), was het dan zover. Nadat het kinderkoor 'Een Vrolijk Geluid', het tienerkoor 'Differentz' en de band 'All4One' wekenlang hadden geoefend, waren ze er helemaal klaar voor. En het was een geweldige middag! Er was een aardige opkomst en we hebben met z'n allen een mooi concert gehad! Na afloop konden er nog een broodjes knakworst, soep, cupcakes, appelflappen en brownies gegeten worden. De opbrengst van de gehele dag was: €705,10! Al met al een hele geslaagde dag en actie! Allen die ons hierbij geholpen hebben, bedankt!