Alie uit Pesse bouwt aan verandering

 

Alie:

In de eerste plaats ga ik mee naar Zimbabwe om de jongeren uit Nederland de mogelijkheid te bieden een ervaring op te doen die ze nooit weer zullen vergeten. Ook is het belangrijk voor me om de mensen in Zimbabwe door onze komst te laten zien dat ze waardevol en geliefd zijn. En door het renoveren van de school helpen we mee te bouwen aan de toekomst van de jongeren dáár. En ik ben verliefd geworden op Afrika, dus dan kan je niet anders dan steeds weer teruggaan :)

 Sponsors van Alie


Updates

Alie heeft nog geen updates geplaatst

Acties

10 maart 2018 om 21:30

Cascaderun 2018

In 2018 gaat Alie Stoel in Zimbabwe bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij Alie met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakantie in Zimbabwe

Een groep Nederlandse en Afrikaanse jongeren bouwt samen aan een vakschool van Youth for Christ Zimbabwe, zodat jongeren meer kans maken op de arbeidsmarkt.
Sponsor jij Alie voor dit project?

Lees meer over deze werkvakantie

World Servants in het kort

Alie bouwt met World Servants aan verandering. World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Zuid-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet


Jij kunt Alie helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor Alie Deel op Facebook