Alinda uit Woerden bouwt aan verandering


Alinda:

Dit is nu mijn tweede keer dat ik op reis ga met WS
Dit jaar ga ik naar Ghana om klaslokalen te bouwen. Onderwijs is zo belangrijk en voor ons hier in Nederland heel vanzelfsprekend. Ik heb onwijs veel zin om daar iets neer te zetten wat blijvend is, wat ervoor zorgt dat meer kinderen een betere toekomst krijgen. Ik hoop daarin een voorbeeld te zijn.
De gehele drie weken zijn echt heel bijzonder. Je krijgt zo veel liefde, voldoening, blijdschap en Gods liefde van de bevolking terug. Cant wait!Sponsors van Alinda

Updates

Alinda heeft nog geen updates geplaatst

Acties

8 december 2017 om 10:00

Oliebollenactie

27 november 2017 om 17:00

Wijnactie

In 2018 gaat Alinda Lam in Ghana bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij Alinda met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakantie in Ghana

In Ghana bouwt World Servants aan beter onderwijs samen met partnerorganisatie AGREDS. Twee nieuwe klaslokalen gaan hier het verschil maken. Sponsor jij Alinda voor dit project?

Lees meer over deze werkvakantie

World Servants in het kort

Alinda bouwt met World Servants aan verandering. World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Zuid-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet


Jij kunt Alinda helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor Alinda Deel op Facebook