Alinda uit Woerden bouwt aan verandering

 

Alinda:

Dit is nu mijn tweede keer dat ik op reis ga met Worldservants! Afgelopen jaar Zambia en aankomend jaar Ghana. Met actiegroep woerden ga ik ertegen aan om het geld bij elkaar te verzamelen!
Het meegaan op project werkt verslavend. Het moment van aankomst in het land tot het moment dat je vertrekt is echt heel bijzonder. Je krijgt zoveel van die mensen terug aan liefde, blijdschap, voldoening en gods liefde.
Hoe gaaf is het om nog een keer mee te gaan... Ik kan niet wachten!

 Sponsors van Alinda


Updates

Alinda heeft nog geen updates geplaatst

Acties

8 december 2017 om 10:00

Oliebollenactie

27 november 2017 om 17:00

Wijnactie

In 2018 gaat Alinda Lam in Ghana bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij Alinda met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakantie in Ghana

In Ghana bouwt World Servants aan beter onderwijs samen met partnerorganisatie AGREDS. Twee nieuwe klaslokalen gaan hier het verschil maken.
Sponsor jij Alinda voor dit project?

Lees meer over deze werkvakantie

World Servants in het kort

Alinda bouwt met World Servants aan verandering. World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Zuid-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet