Sandra uit Alteveer bouwt aan verandering

 

Sandra:

Hoi,

Mijn naam is Sandra, en ik ga aankomende zomer voor de 3e keer op project en dit keer naar Bolivia. Een paar jaar geleden is hier een opvangtehuis gebouwd voor kinderen met een beperking, dit groeit en er komen steeds meer kinderen. Het doel is dat wij aankomende zomer hier een kleuterschool gaan bouwen, dit ga ik samen doen met mensen met een beperking. Hiervoor is natuurlijk veel geld nodig en ik zou het echt heel tof vinden als jij mij op deze manier zou willen steunen!

 Sponsors van Sandra


Updates

12 oktober 2017

Op bezoek in het gemeentehuis voor BO118

30 september 2017 om 13:22

Rienk wint de Zilveren Venus van Milo

Acties

28 april 2018 om 13:30

Rollen voor Bolivia

10 maart 2018 om 21:30

Cascaderun 2018

In 2018 gaat Sandra Zomer in Bolivia bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij Sandra met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakantie in Bolivia

Partnerorganisatie For Vidas in Bolivia wil goed onderwijs voor ieder kind toegankelijk maken. World Servants gelooft in die droom. Daarom bouwen we samen een schoolgebouw voor de kleuters van Naciones Unidas. Sponsor jij Sandra voor dit project?

Lees meer over deze werkvakantie

World Servants in het kort

Sandra bouwt met World Servants aan verandering. World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Zuid-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet


Jij kunt Sandra helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor Sandra Deel op Facebook