Actiegroep Woerden bouwt aan verandering
Wij bouwen mee

Sponsors van groep Woerden

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

8 december 2017 om 10:00

Oliebollenactie

27 november 2017 om 17:00

Wijnactie

Over de werkvakanties van actiegroep Woerden

Klaslokalen basisschool in Kaponga Hills, Zambia
World Servants en CCAP Zambia werken sinds 2010 samen aan beter onderwijs in het oosten van Zambia. In Kaponga Hills kunnen nog maar 200 van de 500 kinderen die er wonen naar school. Meer klaslokalen zijn dus hard nodig.

Lees meer over dit project

Klaslokalen basisschool in Fipungu, Zambia
Je bouwt voor ongeveer 375 schoolkinderen 3 klaslokalen in Zambia. In samenwerking met partnerorganisatie MCC bouw jij aan verandering.

Lees meer over dit project

Klaslokalen basisschool in Lunsar (Josephine Bakitha), Sierra Leone
Met de bouw van drie nieuwe klaslokalen geef je 393 leerlingen in Lunsar hoger kwaliteit onderwijs. Je maakt dit mogelijk samen met The Cotton Tree Foundation en World Servants.

Lees meer over dit project

Klaslokalen, latrines en GCR in Kantheska, Malawi
World Servants werkt in Malawi samen met de partnerorganisatie CCAP. Een nieuw schoolgebouw in Kantheska zal uitzicht geven op een betere toekomst.

Lees meer over dit project

Cacaocentrum in La Libertad, Ecuador
Partnerorganisatie Maquita en World Servants bouwen in La Libertad samen met een klein aantal boeren aan een centrum waar ze hun cacao kunnen drogen en verwerken. Daarmee kunnen ze een eerlijke prijs vragen, wat hun toekomst verbetert.

Lees meer over dit project

Klaslokalen voor basisschool in Sumniboma No.1, Ghana
In Ghana bouwt World Servants aan beter onderwijs samen met partnerorganisatie AGREDS. Twee nieuwe klaslokalen gaan hier het verschil maken.

Lees meer over dit project

Renovatie groepshuis in Chimaltenango, Guatemala
Partner AMG geeft onderwijs aan kinderen uit de sloppenwijken en bezorgt ze ieder schooljaar de week van hun leven in het prachtig gelegen Camp Canaan. Om dit te kunnen blijven doen, helpt World Servants bij de noodzakelijke renovatie van een van de 35 jaar oude gebouwen in dit kamp.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants