Actiegroep Woerden bouwt aan verandering

 

Bouw mee!

 
Groepsleden met een actiepagina

Sponsors van groep Woerden


Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

8 december 2017 om 10:00

Oliebollenactie

27 november 2017 om 17:00

Wijnactie

25 deelnemers van actiegroep Woerden steken in 2018 de handen uit de mouwen in Zambia, Ghana, Sierra Leone, Malawi, Ecuador, Guatemala en Rwanda. Bouw je mee?

 


Help jij actiegroep Woerden met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Sponsors

Over de werkvakanties van actiegroep Woerden

Klaslokalen basisschool in Kaponga Hills, Zambia
World Servants en CCAP Zambia werken sinds 2010 samen aan beter onderwijs in het oosten van Zambia. In Kaponga Hills kunnen nog maar 200 van de 500 kinderen die er wonen naar school. Meer klaslokalen zijn dus hard nodig.

Lees meer over dit project

Klaslokalen basisschool in Fipungu, Zambia
Je bouwt voor ongeveer 375 schoolkinderen 3 klaslokalen in Zambia. In samenwerking met partnerorganisatie MCC bouw jij aan verandering.

Lees meer over dit project

Klaslokalen voor basisschool in Sumniboma nr.1, Ghana
In Ghana bouwt World Servants aan beter onderwijs samen met partnerorganisatie AGREDS. Twee nieuwe klaslokalen gaan hier het verschil maken.

Lees meer over dit project

Klaslokalen basisschool in Lunsar, Sierra Leone
Met de bouw van drie nieuwe klaslokalen geef je 393 leerlingen in Lunsar hoger kwaliteit onderwijs. Je maakt dit mogelijk samen met The Cotton Tree Foundation en World Servants.

Lees meer over dit project

Klaslokalen, latrines en GCR in Katheska, Malawi
World Servants werkt in Malawi samen met de partnerorganisatie CCAP. Een nieuw schoolgebouw in Katheska zal uitzicht geven op een betere toekomst.

Lees meer over dit project

Cacaocentrum in Suya, Ecuador
Samenwerking voor een gemeenschappelijk doel in Ecuador. MCCH en World Servants bieden de inwoners van het dorpje Suya weer een inkomen.

Lees meer over dit project

Middelbare school in Verbena, Guatemala
Samen met AMG bouwt World Servants aan verandering in de wijk Verbena in Guatemala City. Door nieuwe klaslokalen te bouwen voor een middelbare school, hebben kansarme jongeren uitzicht op een betere toekomst.

Lees meer over dit project

World Servants in het kort

Actiegroep Woerden bouwt met World Servants aan verandering. World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Zuid-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet


Jij kunt groep Woerden helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor actiegroep Woerden Deel op Facebook