Actiegroep Krimpenerwaard bouwt aan verandering

 

Wij zijn World Servants Krimpenerwaard, welkom op onze pagina! Anouk Breedijk, Irene Vonk Noordegraaf, Liza de Jong, Marlinde en Renske de Pater, Quirine Schriel, Rosa en Sandra Blokland hopen te bouwen aan een kleuterschool in Rwanda. Christianne de Jong, Daniël Gelderblom, Daniëlle van Welzen, Eline Hulst, Emmy Snoek, Judith van der Steen, Marianne van Arendonk en Rianne de Bruin zullen in o.a. Zimbabwe hun handen uit de mouwen steken voor beter onderwijs. Bouw jij mee?

 
Groepsleden met een actiepagina

Sponsors van groep Krimpenerwaard


Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

12 mei 2018 om 08:00

Moederdagontbijtjes

24 maart 2018 om 09:00

Organische tuinmest-verkoop

10 maart 2018 om 09:00

Autowasdag

3 maart 2018 om 17:30

Stamppottenmaaltijd

16 deelnemers van actiegroep Krimpenerwaard steken in 2018 de handen uit de mouwen in Bolivia, Zimbabwe, Rwanda en Malawi. Bouw je mee?

 


Help jij actiegroep Krimpenerwaard met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Sponsors

Over de werkvakanties van actiegroep Krimpenerwaard

Twee klaslokalen in Puerto Rico, Bolivia
Samen met For Vidas bouwt World Servants aan goed onderwijs voor alle kinderen van Bolivia. Met twee nieuwe klaslokalen kunnen meer kinderen naar school. Beter basisonderwijs geeft kinderen uitzicht op een betere toekomst.

Lees meer over dit project

Renovatie vakschool in Bulawayo, Zimbabwe
Een groep Nederlandse en Afrikaanse jongeren bouwt samen aan een vakschool van Youth for Christ Zimbabwe, zodat jongeren meer kans maken op de arbeidsmarkt.

Lees meer over dit project

Klaslokalen, latrines en GCR in Ndatuwa, Malawi
CCAP en World Servants slaan al jaren de handen ineen om samen te bouwen aan verandering in Malawi. Zo ook in 2018. Door het bouwen van een schoolgebouw in Ndatuwa zal het onderwijs verbeteren.

Lees meer over dit project

Klaslokalen, latrines en GCR in Kantheska, Malawi
World Servants werkt in Malawi samen met de partnerorganisatie CCAP. Een nieuw schoolgebouw in Katheska zal uitzicht geven op een betere toekomst.

Lees meer over dit project

World Servants in het kort

Actiegroep Krimpenerwaard bouwt met World Servants aan verandering. World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Zuid-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet


Jij kunt groep Krimpenerwaard helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor actiegroep Krimpenerwaard Deel op Facebook