Actiegroep Puttershoek bouwt aan verandering


De meesten kennen ons als 'JOR World Servants'. Ieder jaar probeert een groep jongeren uit Puttershoek op reis te gaan naar een ontwikkelingsland om iets te kunnen betekenen voor een ander. In 2019 gaan Frank, Ilona en Laura naar Oeganda, Malawi en Ghana om daar de handen uit te mouwen te steken en te bouwen aan verandering. Help mee om om deze verandering tot stand te laten komen! Dit kan door te doneren, of kom naar een van onze acties.Wij bouwen mee

Sponsors van groep Puttershoek

Updates

5 januari 2019

Bijna op de helft!

22 november 2018

Komende acties

Acties

13 april 2019 om 12:00

Duckrace

Drie deelnemers van actiegroep Puttershoek steken in 2019 de handen uit de mouwen in Malawi, Oeganda en Ghana. Bouw je mee?

 


Help jij actiegroep Puttershoek met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Bedankt!

Over de werkvakanties van actiegroep Puttershoek

Klaslokalen en latrines in Liziwazi, Malawi
Partnerorganisatie CCAP heeft als doel dat meer kinderen in Malawi naar school kunnen. In het afgelegen Liziwazi is er maar één leraar voor de 99 kinderen. Met extra klaslokalen voor deze nieuwe school, kunnen er meer leraren aan de slag in dit dorp. Bouw je mee?

Lees meer over dit project

Kleuterschool en renovatie basisschool in Kkungu, Oeganda
De school in Kkungu is een oude school die een goede renovatie kan gebruiken, maar voor de kleuterklassen is er op dit moment geen goed lokaal. Het schoolbestuur wil heel graag goed onderwijs voor alle kinderen van de school. AEE Uganda, onze partnerorganisatie in Oeganda wil hen daar graag bij helpen. Bouw mee aan twee klaslokalen voor de kleuterklassen en begin samen met de gemeenschap aan de renovatie van de basisschool.

Lees meer over dit project

Woningen voor medisch personeel in Gorogo, Ghana
Partnerorganisatie AG Care zet zich in voor toegankelijke gezondheidszorg in Ghana. World Servants droomt ook van deze verandering. Samen bouw je mee aan woningen voor medisch personeel bij een gezondheidscentrum.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants


Jij kunt groep Puttershoek helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor actiegroep Puttershoek Deel op Facebook