Actiegroep Westerkwartier bouwt aan verandering


Bouwen aan verandering, dat doen 10 enthousiaste jongeren uit het Westerkwartier. In 2019 vertrekken ze naar verschillende landen.



Wij bouwen mee

Sponsors van groep Westerkwartier

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

21 juni 2019 om 17:00

Bediening Bruiloft

11 mei 2019 om 19:30

Korenbattle @Bethel 2019

7 april 2019 om 10:00

Dubbel

7 april 2019 om 10:00

Dienstenveiling 7-4-2019

Over de werkvakanties van actiegroep Westerkwartier

Kleuterschool en renovatie basisschool in Kkungu, Uganda
De school in Kkungu is een oude school die een goede renovatie kan gebruiken, maar voor de kleuterklassen is er op dit moment geen goed lokaal. Het schoolbestuur wil heel graag goed onderwijs voor alle kinderen van de school. AEE Uganda, onze partnerorganisatie in Oeganda wil hen daar graag bij helpen. Help mee met de renovatie van 4 klaslokalen en bouw mee aan nieuwe toiletten voor de kleuters waardoor ze een betere start kunnen maken op school.

Lees meer over dit project

Cacaocentrum in Chocodamas, Ecuador
World Servants bouwt samen met partnerorganisatie Maquita aan verandering in Ecuador. Maquita zet zich in voor solidariteit, duurzame productie en eerlijke handel. World Servants draagt daar graag een steentje aan bij. De bouw van een cacaocentrum verbetert de levens van de boerenfamilies in Chocodamas.

Lees meer over dit project

Klaslokalen in Donje, Zambia
Partnerorganisatie CCAP bouwt samen met World Servants aan verandering door het stimuleren van onderwijs. De bouw van extra klaslokalen biedt ruimte aan meer kinderen in Donje om naar school te gaan.

Lees meer over dit project

Klaslokalen in El Paradiso (Naciones Unidas - El Torno), Bolivia
For Vidas wil onderwijs toegankelijk maken voor elk Boliviaans kind. Beter onderwijs betekent immers een betere toekomst. World Servants gelooft in dat ideaal en daarom bouwen we samen aan goede klaslokalen voor de kinderen van El Paradiso.

Lees meer over dit project

Woningen voor medisch personeel in Gorogo, Ghana
Partnerorganisatie AG Care zet zich in voor toegankelijke gezondheidszorg in Ghana. World Servants droomt ook van deze verandering. Samen bouw je mee aan woningen voor medisch personeel bij een gezondheidscentrum.

Lees meer over dit project

Trainingsruimte voor self help group in Nilphamari Association, Bangladesh
Leprocy Mission Bangladesh komt op voor de rechten van mensen met een beperking en andere kwetsbare groepen. Door ze te helpen om zich te verenigen in self help groups, groeien hun kansen in de maatschappij. World Servants wil dat versterken en bouwt mee aan trainingscentra waar ze samenkomen.

Lees meer over dit project

Lerarenwoningen, latrines en verschoningsruimte voor meisjes in Kamatimba, Malawi
Ieder kind verdient goed onderwijs. Daarom bouwt World Servants samen met partnerorganisatie CCAP Malawi twee lerarenwoningen in Kamatimba.

Lees meer over dit project

Kliniek in Cuevas, Bolivia
Partnerorganisatie For Vidas wil de gezondheidszorg in Bolivia verbeteren en toegankelijker maken. World Servants wil daar graag een bijdrage aan leveren. Door een moderne kliniek te bouwen verbetert de kwaliteit van de zorg en krijgen meer mensen toegang tot goede medische hulp.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants