De eerste maanden

Inmiddels zijn we al een aantal maanden van start met het actievoeren. We hebben als groep al een mooi bedrag van €8033,45! Verschillende acties hebben hier zeker aan bijgedragen. Zo was onze eerste actie de kerstkaartenactie, dit heeft een mooi bedrag van €743,50 opgeleverd. De tweede actie was de Italiaanse maaltijd. Hier hebben wij een bedrag van €1092,50 mee opgehaald! De acties die er nog aan komen, zijn de verkoopactie en de 24-uurs actie. Wij hopen hier ook op een mooie opbrengst voor onze reis!

Naast de acties die wij doen als groep, zijn we ook zelf bezig met actievoeren. Marit en Bettina bieden zich aan om een avondje op te passen en Myrne en Carine bakken lekkere taarten voor u! Verder hebben Myrne en Carine met de millenniumdoel verkiezing in Leerdam de eerste plek behaald, zij hebben daarmee een bedrag van €500,- gewonnen!

We zijn er zeker nog niet, maar we zijn goed op weg! Voor een ieder die hieraan heeft bijgedragen bedankt!

Ga naar de groepspagina

Carine Weeda

Het lijkt mij een hele mooie en gave ervaring om mensen te helpen die onze hulp hard nodig hebben! Daarom ga ik deze zomer naar Ecuador om een steentje bij te dragen aan de lokale bevolking in Chocodamas. Op deze manier bouw ik mee aan de toekomst van deze mensen. Ik hoop te bouwen, maar ik hoop ook als groep met elkaar de liefde van God te ervaren. Daarnaast ben ik heel erg benieuwd naar de cultuur van het land. Helpt u mij mee?

Actiepagina van Carine