It giet oan! Projectjaar RW223 van start

Ondanks de regen zat de sfeer er direct al goed in bij de actiegroep Driezum-Wâlterswâld! Voor het eerst kwam de groep bij elkaar aan het begin van ons projectjaar met als doel het bouwen van een kleuterschool in Kiyvugiza, Rwanda in augustus 2023. Met leuke spelletjes en onder het genot van een broodje hamburger leerden we elkaar kennen en dachten we na over welke acties we het komende jaar kunnen doen om ons mooie project te kunnen financieren! Het enthousiasme en de creativiteit in deze groep werken aanstekelijk; dat belooft wat!

De eerste acties staan op stapel voor de Paardendagen in Driezum-Wâlterswâld van 28 t/m 30 juli. Details volgen de komende weken. Zien we u daar??

U kunt ook bijdragen aan beter onderwijs in Rwanda en een ervaring voor het leven voor onze groep door ons te sponsoren. Dat kan heel gemakkelijk via de sponsor-knop op de groepspagina!

Ga naar de groepspagina

Joël Postma

Kleuteronderwijs is het fundament waarop de kinderen van Rwanda aan hun toekomst kunnen bouwen! De actiegroep Driezum-Walterswald helpt daar in de zomer van 2023 een handje aan mee. Steun jij ons??

Actiepagina van Joël