Pinkster ontbijtjes

In deze tijden worden mooie acties gehouden om de positiviteit en gezelligheid onder de mensen te behouden. Hier probeert World Servants Haren ook een steentje aan bij te dragen. Zo heeft World Servants Haren al paasontbijtjes bezorgd wat een groot succes was! De paasontbijtjes waren binnen no time uitverkocht, daarom dat World Servants Haren nu ook een Pinksterontbijt gaan bezorgen bij u of uw naaste. Zo kunt u heerlijk genieten van een lekker ontbijt tijdens Pinksteren. Bij dit ontbijt zal een lekker croissantje en sinaasappelsap natuurlijk niet missen. Het is ook leuk om iemand een Pinksterontbijt cadeau te doen!
Het Pinksterontbijt wordt aan huis bezorgd op zaterdag 30 mei in een mandje, zodat u een heerlijk ontbijt heeft tijdens Pinksteren (31 mei). Eén mandje kost €7,50 en bij bestellingen van meerdere mandjes kosten ze €6,00 per stuk. Bij het inpakken en bezorgen houden wij ons aan de regels van het RIVM.

We bezorgen de ontbijtjes in Haren, Glimmen, Noordlaren, Eelde, Sauwerd en Groningen. Woont u nou ergens anders, neem dan even contact op met onderstaand e-mail adres.
Wilt u een pinksterontbijt bestellen doe dat dan uiterlijk 26 mei via geef.ws/ontbijt
Komt u er niet uit of heeft u een vraag, neem dan contact op via: suzan@wsharen.nl of 06-40604100.
Namens World Servants Haren wensen wij iedereen alvast fijne Pinksterdagen toe en natuurlijk ‘eet smakelijk’!

Ga naar de groepspagina

Ellemijn Oosterhuis

Afgelopen zomer ben ik mee geweest op project in Malawi en ik heb daar zo veel kracht door gekregen. Ik heb echt het World Servants virus te pakken! Ik wil graag nog meer mensen helpen, nog meer leren en nieuwe culturen ontdekken! Door mijn project in Malawi heb ik zo veel geleerd, niet alleen over mezelf maar ook van de lokale bevolking. Ik wil heel graag dit mooie avontuur nog een keer beleven, maar deze keer bouwen aan verandering in Zambia!!

Actiepagina van Ellemijn