SANNE ROTMAN

Dit is onze derde en tevens laatste deelnemer Sanne Rotman
Sanne gaat voor de tweede keer mee op project met World Servants naar Rwanda

Sanne zal zich even voorstellen:

Hoi! Ik ben Sanne en ik ga in de zomer van 2022 voor de tweede keer op project. Ik ben in 2019 naar Malawi geweest om 2 leraren woningen te bouwen. Deze reis was indrukwekkend, confronterend, soms moeilijk maar vooral ontzettend mooi. Ik heb armoede van dichtbij gezien en ik ken de mensen bij naam. De reis en de mensen hebben een plekje in mijn hart gekregen. Ik heb daarom het sterke gevoel dat ik mij weer moet inzetten voor de medemens. Ik zal daarom weer naar Afrika gaan, dit keer naar Rwanda. Ik zal in het dorpje Karambo een kleuterschool gaan bouwen voor de honderden kleuters in het dorp. Dit is niet alleen goed voor de vroege ontwikkelingen bij een kind, maar ook de ouders krijgen hierdoor meer tijd om op het land te werken, hetgeen wat hun enige inkomstenbron is. Ik kan niet wachten om mij weer in te zetten voor Afrika en de mooie mensen daar. Wilt u mij steunen? Ga dan naar geef.ws/sannerotman

Wilt u meer weten over Sanne en haar project naar Rwanda? Volg dit account en volg haar weg, en die van de andere deelnemers, naar haar project!

Ga naar de groepspagina

Sanne Rotman

Ik ga in 2022 weer bouwen aan verandering! Na mijn meer dan geslaagde project in de zomer van 2019 naar Malawi (MA119) heb ik er opnieuw voor gekozen om mensen te helpen in Afrika. Als ik naar de impact kijk die het project op de bevolking in Malawi maar ook op mij persoonlijk heeft gehad, kan ik niet anders dan mijzelf opnieuw in te zetten voor World Servants. Ik kijk uit naar een prachtig onvergetelijk project samen met mijn groep. Wilt u mij sponsoren? Dat kan via de link hier beneden.

Actiepagina van Sanne