Taart bij de koffie..

We hebben wat te vieren! Er is een prachtige tussenstand behaald, we zijn ver over de helft en dat terwijl we 13 weken terug ons hebben aangemeld en sinds 10 weken actievoeren. We hebben deze zegen(eningen) met blijdschap ontvangen. We willen iedereen die ons heeft geholpen tot nu toe, graag bedanken voor jullie steun en (praktische)hulp. We hebben echt ervaren en gezien dat we als gemeente dit project een warm hart toedragen, zowel in Gebed, door een Gift en door de (praktische)hulp die elke actie weer zeer gewenst is. De een de hand en de andere de voet, het mag elkaar tot zegen zijn!

Daarom hebben we als World Servants groep afgelopen weekend vele taarten gebakken en gemaakt en zijn deze uitgeserveerd bij de koffie na de dienst in de kerk afgelopen zondag. Voor iedereen was er taart! Naast het goede nieuws zijn we ook blij met de giften die we deze zondag weer mochten ontvangen.

Op de foto's ziet u een aantal van de groep vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen voor de taart naast de koffie.

Uiteraard kunnen jullie nog vele acties verwachten de komende 3 maanden want er is nog veel geld nodig. Denk daarbij aan de bloembollenactie, een heerlijk benefietdiner, de kledingbeurs en klusdag. Houd onze agenda op de actiepagina en facebookpagina in de gaten! We vertrouwen op Gods rijke Zegen en gaan moedig voorwaarts :)
Tot ziens!

Ga naar de groepspagina